house36

2017 októberében, 7 éve nyitott meg a HOUSE36 Ingatlanhálózat kiskunfélegyházi irodája

másfél perc olvasás

​Hogyan változott a kiskunfélegyházi ingatlanpiac ezalatt?
Szabadi Jánost, a hálózat régióigazgatóját kérdezzük: Hogyan jött az ötlet, hogy Kiskunfélegyházán is legyen önálló iroda?
 
Szabadi János: A kiskunfélegyházi sikersztori egészen 2014-ig nyúlik vissza, amikor a HOUSE36 nagyon komoly, lendületes növekedésnek indult. „Partizán" munkára lettünk figyelmesek: kollégáink nagy számban szívesen jöttek át Kiskunfélegyházára, portfóliót építettek, ingatlanokat értékesítettek. 2015 végén elindítottuk a HR-munkát, és már hitelszakértőre is szükségünk volt. Sikeresen integráltunk egy kiváló munkatársat a még csak reménység szinten létező kiskunfélegyházi divízióba. A kezdeti sikereken felbuzdulva Asztalos Zsolt és Fenyvesi Attila tulajdonosok megbíztak minket, hogy indítsunk egy önálló fiókot Félegyházán. Ahogy az lenni szokott, kerestük a lehetőséget, ami ránk talált: a főutcában alakítottunk ki irodát, ami azóta is a Kiskunfélegyházi főhadiszállásunk.
 
Különösen büszke vagyok arra, hogy sikerült olyan stabil, lojális és tehetséges munkatársakat találnunk, akikkel elkezdtük megvalósítani az álmainkat. Ők a mai napig velünk dolgoznak: Gál Tünde, Lajos Zoltán és Héder Attila.
 
HOUSE36 Blog: Mi az első szó, ami eszedbe jut az elmúlt hét évről?

Lajos Zoltán: A tanulás. Bátran állíthatom, hogy sok mindent megéltem a HOUSE36 Ingatlanhálózathoz való csatlakozásom előtt is, de az elmúlt hét évben nem telt el úgy nap, hogy ne tanultam volna valamit. Meg kellett tanulnunk érvényesülni egy erős keresleti, később egy kínálati piacon. Meg kellett tanulnunk implementálni az állami támogatásokat a munkánkba. Meg kellett tanulnunk együtt élni egy világjárvánnyal és annak következményeivel. Talán ez a legszebb a mi szakmánkban, hogy folyamatosan tanulhatunk.
 
HOUSE36 Blog: Hogyan változott a kiskunfélegyházi ingatlanpiac az elmúlt 7 évben?

Gál Tünde: Sok tekintetben nagyvárosiasodott. Az árak nagyságrendileg megduplázódtak, és Kiskunfélegyháza önálló szereplő lett Magyarország ingatlantérképén. Számomra kifejezetten nagy öröm, hogy már nem úgy hivatkoznak ránk, mint „Kecskeméttől 15 percre található település."
 
HOUSE36 Blog: Mit remélsz a következő 7 évtől?

Héder Attila: Őszintén remélem, hogy sok ingatlanfejlesztő is elkezd számolni majd velünk, kiskunfélegyháziakkal. A LIDL beruházása lendületet adhat a városunknak, és talán felnyitja a kivitelezők szemét is, hogy itt is van igény új építésű lakásokra, házakra. Sajnos nagyon kevés ilyen projekt van Kiskunfélegyházán.
 
HOUSE36 Blog: János, hogyan  emlékszel vissza a nyitás utáni időszakra?

Szabadi János: Gyakorlatilag azonnal garantált volt a siker, a kezdetektől fogva azt tapasztaltuk, hogy ezekkel a nagyszerű emberekkel el tudunk kezdeni építkezni. A sikerünk azóta is töretlen, valami újat hoztunk a városba. Teljesen más szemléletmóddal kezdtünk el dolgozni, mint amit eddig megszoktak. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ilyen nagyszerű, élhető városban működhetünk, és meg vagyunk róla győződve, hogy ez még csak a kezdet!